reede, 7. mai 2010

Täpiline kevad


Kogu minu aeg, energia ja tegemised on koondunud Täpilisse Tuppa. Kõik muud toimetamised on edasi lükatud tulevikku, mida ühel hetkel olevikuks muutma peab hakkama. Blogi täitmis olevik jõudis praegu kohale- pea 2 kuud on paus olnud ja nüüd üritan väikese lõiguga need nädalased tegemised siia kokku koondada :)

Kogu aprill on veedetud Rakveres meie armasas Täpilises Toas, mille uksed esimest korda Eleniga avasime 10 aprillil. Enne seda toimusid hiliste tundideni ehitamine, paigutamine ja muu sättimine.
Tuppa astudes näeb veidi vanaemalikku romantikat- helesinine tapeet valgete täpidega, pitsid riiulitel ja pisike aken, kust vaade lilleväljale avaneb.
Just see on see millest Eleniga unistasime ja mida just täpselt nii ette kujutasime.
Astuge sisse ja tundke end mõnusalt!


Tänu meie tublidele meestele sai mööbel paika kahe õhtuga ja armsale emale tekkis tundidega seina maastik, mis just sellise tunde tekitab, et oled kusagil maal, kus on hea rahulik ja lillelõhn hommikuti meeli köidab.




Enne linnast kolimist oli veel veidi aega õmblemisteks .Sain hoo sisse oma jäneste ja nukkude meisterdamisega. Igasugused erinevad kangad, lõngad, nööbid, paelad.... mõnus mängimine ja sobitamine. Minu meelest tulid päris lahedad tüdrukud ja lustakad jänesed :)
Nüüd istuvad nad rõõmsalt Tallinna oleva diivani asemel hoopis meie poe riiulitel !




4 kommentaari:

  1. Edu teile, Maia ja Elen! Kui mahti saan, tulen ka teie täpilisse käsitöömaailma külla :)

    VastaKustuta
  2. Räägitakse jah, et miskit pesa punud, aga rohkem pole teada... :) Kas muu elu on nüüd ka Rakveres? Helen, see sugulane.

    VastaKustuta
  3. aa, ja väga nummi näeb välja ka! Kindlasti külastame oma suvisel Viru-tuuril!

    VastaKustuta
  4. Oh, kui lahe! Palju õnne unistuse täitumise puhul! Kui Rakverre satume, otsime üles :)

    VastaKustuta