reede, 5. märts 2010

Märtsijänesed :)



Kevad on kohe käes, kuigi aknast välja vaadates seda veel eriti tunda pole, siis Tilda märtsijänesed juba jooksevad meie tubades ringi ;)
Esimene väiksem jänks sai küll veidi hiire näoga, kuid suurem on juba päris küüliku moodi :). Inspiratsiooni pikkkõrvade õmblemisest sain siit ja sealt !

Minu ämber


Mis sellest ,et nõelapatjade koostegemisele ma ei jõudnud, kuigi seda väga soovinud oleks- sain ma lõpuks enda oma ikkagi tehtud ! :) Mul oli algusest peale nägemus ,et tahaks endale ka ühte sellist armast ja veidi romantilist nõelapadja topsi. Ei te miks, kuid kujutelmas nägin seda just plekkämbrina oma silmade ees. Ja just nii see juhtus kui sõbrannaga kaltsukat külastasine ning riiulil oma 4 eek-ise nõu leidsin. Oi see leidmisrõõm on ikka tore asi !!! Tassid ja muud topsikud on ka väga kenad, kuid praktilise inimesena on selle topska pluss see, et pole karta kui too laualt maha kukub . ;)
Oma ämber on tehtud , siis nüüd võib teistele ilusaid tasse kaunistama hakata! Aga kogu see mõte- vanad tassid, klaasid, purgid, topsikud jne nõelapatjadeks teha on ikka supper lahe!!!

esmaspäev, 1. märts 2010

ikka vilt, vilt, vilt




Sellel korral võtsin ehtekarpide vormimiseks laste mänguasjade seast mõned klotsid. Päris mõnusa suurusega karbid said.
Et unstused täituksid on vaja tõeliselt vaeva näha. Ikka töö, töö, töö nii päeval kui ööl, nii kodus kui ... Ei saa veel kuidagi üle ega ümber talvest ja külmadest. Mis hoiab paremini käed soojas ,kui mitte viltimine. Ehk annavad aga värvilised lilled veidi särtsu meie esimestesse märtsi päevadesse. Nii, et lilled rinda ja särama :) !!!


Enamus lilli sai sõbrapäevaks ära kingitud, seega vaja ruttu uuele tuurile minna... :)
Meie töölaud päeval , kui Eleniga uut moodi lilli kokku lappisime.